Logo Nationale Eendaagse Fondspiegel

Nationale Eendaagse Fondspiegel

Huldiging gecanceld
Huldiging gecanceld
14-5-2021 / Nieuws

Huldiging gecanceld

Allereerst willen wij namens de Eendaagse Fondspiegel  alle liefhebbers die een kampioenschap hebben behaald nogmaals feliciteren. Seizoen 2020 was voor ons (Falco Ebben, Gert Krab en Ronald Veenendaal) het zevende jaar dat we deze prachtige Nationale competitie organiseerden.

Traditioneel resulteert dit alles in een huldiging die in de maand plaatsvindt. We hebben de huldiging van afgelopen seizoen zo lang mogelijk uitgesteld met de bedoeling deze, wellicht in een versoberde vorm, toch plaats te kunnen laten vinden. Helaas was dit als gevolg van Covid19 niet mogelijk.

Om de winnaars van de verschillende kampioenschappen toch op een gepaste wijze te waarderen hebben we een alternatief bedacht. De winnaars, met uitzondering van de winnaars van het Totaalklassement Oud en het Totaalklassement Jong kunnen de komende dagen een pakketje ontvangen.

Wij willen hen dan ook vragen om gehoor te geven aan bijgevoegde verzoek zodat we hen via de website toch de juiste erkenning te geven. De winnaars van de twee totaalklassementen zullen komende dagen ook gecontacteerd worden.

Tevens willen wij nog een woord van dank uitbrengen voor onze sponsoren (Beyers Duivenvoeders, Bouw & Ontwikkeling Van Wanrooy, Gerard Koopman, Habru en Compuclub), adverteerders, bonnenschenkers en bonnenkopers. Wij kunnen deze competitie immers niet verwezenlijken zonder hen.

Wij wensen iedereen veel succes dit vliegseizoen en wellicht zien we u volgend jaar maart tijdens de huldiging van de 8e Eendaagse Fondspiegel.
 
Namens de Eendaagse Fondspiegel,
 
Falco Ebben
Gert Krab
Ronald Veenendaal

Het is niet toegestaan om tekst, afbeeldingen of andere onderdelen van de Eendaagse Fondspiegel, in originele of gewijzigde vorm, aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de organisatie. Het is wel toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, deze www-pagina's, en/of onderdelen van deze pagina's, in originele vorm, te kopiëren naar uw computer, te printen of om in eigen documenten verwijzingen naar deze pagina’s op te nemen.
Copyright © 2014-2022 Nationale Eendaagse Fondspiegel. All rights reserved.